Liever bellen? dat kan ook ✆ 055-3031851

Caramba

hoe werkt dat dan?

  • Altijd de meest complete premium modellen
  • Maandbedrag financiale lease,
    inclusief all risk verzekering, onderhoud en reparatie
  • Lekker snel! Binnen 24 uur acceptatie
  • Na 24 maanden kun je weer een nieuwe uitzoeken
numero1.

Het vinden van jouw ideale auto

Lekker cruisen door de caramba shop

Je vindt er complete auto’s voor optimaal rijgenot en je kunt jouw favorieten in ‘Mijn Garage’ zetten.

We helpen je iets binnen jouw budget te vinden

In de shop zie je een indicatie van de maandprijs wat altijd bestaat uit: je persoonlijke lening, verzekering en onderhoudscontract. Daarnaast kun je via Caramba ook je bandenservice regelen. We kopen jouw auto na 24 maanden gegarandeerd weer terug en daarom weet jij waar je aan toe bent. Je hoeft zelf alleen nog te zorgen voor wegenbelasting en brandstof.

Een specifieke autowens die net even niet in de shop staat?

Voer je wensenlijstje in op Mijn Autowens en Caramba gaat voor jou op zoek!

numero2.

Regel het vanuit je luie stoel

Ik heb mijn bolide gevonden!

Heb je een keuze gemaakt? Dan schakelen wij je door naar onze partner en specialist op het gebied van Autoverzekeringen en Autofinancieringen; De Autofinancier. Zij vragen je het één en ander in te sturen om het contract op te kunnen stellen. Denk hierbij aan een loonstrook. Dan zorgen wij ervoor dat je binnen 24 uur een Go of No Go hebt.

Op een veilige manier je contract online regelen

Dat vinden we erg belangrijk! Daarom hebben wij gekozen voor een betrouwbare partner; De Autofinancier. Zij zorgen ervoor dat je duidelijk geïnformeerd bent en jouw persoonlijke gegevens beschermd blijven.

Geen plaats meer in de garage? Ruil je oude auto in!

Mocht je een inruilauto hebben dan weten wij
hier wel raad mee. Je kunt via deze site direct je auto voor inruilen aanbieden. Je ontvangt dan een indicatie van de inruilwaarde. Je kunt zelf een besluit nemen.

numero3.

Neem hem mee op proefreis

test je bolide twee weken op proefreis

Natuurlijk wil je even testen of jij en je auto wel een goede match zijn. Hiervoor heb je de proefreis van twee weken. In deze tijd ‘huur’ je de auto. Voelt het niet helemaal goed… No problem! Dan kun je binnen twee weken altijd opzeggen en verder zoeken.

numero4.

en nu lekker zorgeloos rijden

compleet inzicht in jouw auto en het onderhoud met de app

Als je jouw mooie bolide gaat rijden, krijg je er gelijk een toffe app bij. In ‘Mijn Garage’ en met de app heb je altijd inzicht in je toekomstig onderhoud.

We zorgen ervoor dat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan

Mocht je ondanks al het onderhoud toch een keer stil komen te staan… Geen paniek. In de app voor onderweg vind je de betekenis van alle knipperende dashboard lampjes. Mocht dat nou geen oplossing bieden, dan kun je ook eenvoudig via de app pechhulp inschakelen en ben je snel weer onderweg.

numero5.

altijd caramba

onze sociale aanpak zorgt voor nog meer rijplezier!

Wij vinden dat we een sociaal aspect missen bij de huidige aanbieders en doen het anders. Mocht er onverhoopt iets in je persoonlijke situatie gebeuren, dan kijken we samen naar een oplossing en beëindigen we het contract indien nodig.

Caramba! Dat is onbezorgd rijden en genieten!